Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
y jeee
Denis Efendic: [email protected] http://www.facebook.com/ group.php?gid=53382722031
bez komentara na sve ovo
\"analitički stručnjaci pokušavaju otkriti u čemu je tajna popularnosti ovog websitea\". pa u 150 miliona uglavnom besposlenih maloumnika. simple as that
@Palac: to isto nam je govorio asistent na faxu, kao na netu ne znas nikad s kim imas posla dok nam nije ispricao kako je 3 mjeseca pio kafu s likom koji je ubio svoju macehu i tek je saznao za to kad su ga odveli u zatvor, hahahaa
Ja sa prijateljima idam na PRAVU kafu, virtualne me ne zanimaju.
...nemam profil na facebooku i ne zelim ga...
ja bih guzio
Ja guzio
ja se zaljubio
ne kontam? sa čega se ne možete skinuti? šta je facebook? suplement za upoznavanje... ? jeste li vi normalni?
Koji papanluk Tito mrtvi.
sad je skoro nemoguce ukinuti profil na fejsbuku jer bi izgubio kontakt sa skoro svim ljudima bio bih sam kao na pustom ostrvu.
joooj, ja mislio da sam jedini koji je ovisan o fb. dobro je znaci nisam sam :)) volio bi kad bi se mogao odvici uopste od fb, al na zalost svaki dan radim za racunarom i na netu, tako da je to nemoce :((( I need rally help!!!!
Esselamu alejkum, hvaljen Isus i Marija, Pomoz Bog, Bok i Cao :D Ja sam Falcon i ovisan sam o Facebooku :lol: