Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za cure sa nasih prostora nevaze ta pravila. Moraju i ovi sa FB negdje da se "isprazne" drkajuci na nase trebe. Njima je zeleni val uvijek upaljen.
kad cete ukinuti ove ruzne trebe sto svaka stavlja jedno te iste slike te neke ljubavne poruke osjecajne a vamo se guze za krofne😙😙
Politkom slikanja zenskih grudi..Facebook je izgubio jedno 30% svojih korisnika.. Pa kako ce sad djeve da objave sliku sa opisom: "Oci boje neba", a grudi joj "slucajno" ispale.. Naravno akcenat je na ocima.. Da se ne varamo... Ah te oci boje neba.. bjese jako velike i bujne...
Hahaha kao u onoj pjesmi... Imala je oči boje vena :)
Biće dosadno ondak
Znači nema više ustasa cetnik balija ovaj onaj. Marko hvala ti. Još samo klix to da uvede i ekstra.
Od cega bi klix zivio da i to zabrani?! Facebook to moze, ima milione korisnika, a klix? Ovi namjerno bace kosku da se raja vrijedja...i klika...to je klix!!