{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Facebook dostigao magičnu brojku od 500 miliona korisnika

S
19.7.2010. u 21:06
0
1
Facebook dostigao magičnu brojku od 500 miliona korisnika
0
Facebook dostigao magičnu brojku od 500 miliona korisnika
Foto: SkyNews
Najpopularnija stranica za društveno umrežavanje, Facebook, tokom sedmice će i službeno objaviti da je sakupila 500 miliona korisnika.
Magičnu brojku od 500 miliona članova Facebook je dostigao za samo šest godina i kako bi proslavili svoj uspijeh čelni ljudi najpopularnije društvene mreže planiraju objaviti kolekciju priča iz života korisnika koja je nazvana Facebook Stories (Facebook priče).

Priče o tome kako je Facebook promijenio ili utjecao na vaš život možete i dalje slati putem stranice User Stories i to u 420 znakova maksimalno, a one najbolje će biti objavljene u zbirci priča.

Također, kompanija Facebook je nedavno objavila da sada ima oko 150 miliona mobilnih korisnika, što je zavidno povećanje u odnosu na 100 miliona, koliko ih je bilo u aprilu.

"Kada smo shvatili da će Facebook imati 500 miliona korisnika odlučili smo to objaviti i proslaviti na drugi način. U prošlosti se sve vrtilo oko događaja i brojki, no sada smo shvatili da trebamo slaviti korisnike", kazao je Randi Zuckerberg, direktor marketinga, prenijele su strane agencije.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li biste kupili novu Nokiju 3310?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: