Jedna od najvećih ponuda u historiji
0
Facebook 2012. kreće u javnu ponudu dionica
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema ti logike to, \"cim prodaju dionice kraj je tu\". Ogromna vecina svjetskih firmi ima dionice u ponudi, od Microsofta, Applea pa do BHTelecoma :) Ali da je propast sudjena, jeste. Facebook ima monopol i ogroman broj korisnika, tako da ce ovo tesko rasti. Dionice ce biti poprilicno skupe, te ce se rijetko ko opariti na ovom IPOu. Ko je pratio, slicna stvar je skoro bila sa LinkedINom i njihovim prodajama, i ljudi koji su poletili u utrostrucili pocetne cijene dionica su maloumni, dati preko 100$ za dionice firme koja potrosi skoro 200 miliona dolara a vrati 5 u plusu. Slicno ce biti i sa Fb.
Svi vi kao vazda pljujete po FB sa strane a svaki dan visite na njemu !!!!! Tipicna Bosanska ne zahvalna demagogija !!
2012, pa vjerovatno su vidjeli šta narod najavljuje.. pa ko vele, de da šta hajrujemo još ako možemo..
raja fb se blizi polako pad pa kraj najbolje dane tj vrh je prozivio cim oni idu na ove dionice i prodaju to je to garant...
tim je dionicama propast sudjena,... 100%
ujedno i pocetak kraja fejsa.
Kako se zove glavni grad Facebook-a? Kupatilo xDDD
Mijenjam 10 dionica u Energoinvestu za 3 u Fejsu. Zvati iza 16h.
mogu li nasi certifikati? :)