Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ode sve u qurac, srećom živimo u šupku....
@Racio6th Ma,da se ti školovani nešto pitaju....
Polako sve dolazi na svoje ,sve ono sto smo nekad gledali u filmovima ,sada vise i ne izgleda toliko nestvarno .Ko moze znati sta se iza brda valja.
@sarajlija ja se nadam da se dzoja neka valja..
Prica o bliskoj buducnosti.. kad iskljuce stekere u bankama i narod ostane bez para pa izadje na ulice onda ce napuckat robote na ljude.
On upozorava a i sam razvija tu tehnologiju.Unisti je ako je opasna posadi maline ha ya
Samo izvuć kabal iz štekdoze, i problem riješen.
I onda je nestalo strujeee..
kakva je razlika između robota koji hodaju i ubijaju ljude na ulici kad su to već Srbi u združenom zločinačkom poduhvatu već to radili devedesetih od Vukovara do Srebrenice
sve je moguće
Mi smo odavno izgubili.
Koji ciničan pristup problemu,upozorava na ono što sam proizvodi.
upravo to
Znamo ovo vec vise od 30 godina, I'll be back
Vjestacka inteligencija nece cak ni morati biti jako pametna da skonta da je ljudski rod najvece zlo ove planete. I da postupi logicki. I eliminira zlo. Osim Bakira, on ce biti na sigurnom. U sefu.
Idi Musk ba i ti vise u pm!