Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Musk je genijalni um.
jel se umorio jadničak?
@TangoNaBistriku šta je s tobom? što si to nešto (dodatno) poludio zadnjih dana? pms? planetarna konstelacija? krevet tako okrenut da ne možeš ustati desnom nogom?
@TangoNaBistriku a ja odavno nisam čula ono tvoje "glupa si (k'o džasmin)... kad poželim verbalno zlostavljanje, uvijek ti se rado javim...
Sta reci : Nije dobar.
Vijest stara oko 2 godine.. lp
Ovo i nije neka nova ideja ali eto izgleda da ima finansijere iz nekog cudnog razloga. Samo da napomenem da je Tesla u protekle tri godine u gubitku cak 2 milijarde dolara.
i uber je u gubitku svake godine. amazon na pozitivnoj nuli svake godine itd...normalno za nove kompanije
Moderni Lex Luthor hahah
Ovaj stvarno ima mooda, San Andreas rasjed + stalno drmaju zemljotresi = visoki rizik
@godFree Laik sam za konstrukcije ali to "smakne" zvuci jezivo
A naši svečano otvaraju kružni tok. I TO S PONOSOM!!!
a ovaj svecano otvara tunel od 50 m.. koja je tu razlika? ako neko misli da je napradak iskopati rupicu od 50 metara, stvarno mu treba doktorski pregled