Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najljepsa zemlja sa glupim i zlim ljudima....
I kako kazu "neizbjezni Livanjski konji"..Sta je vlast uradila da se ne udaraju autima svakih sedam dana? Postavila dva znaka u razmaku od 10 km...FUJ..
A što nepojaši jednig mjesto bicikla ako je laf?!
Admine, ustaašo. Nemoj mi skidat pluseve i dodavati minuse na najbolje ocijenjeni komentar kada kritikujem kamenjarske Srbe katolike, birat ću opet Komšića! Ma nemoj da ti majoriziram cijelu obitelj!!
Konji vatreni, konji vatreni vatreni, divlji konji......
серем ти се на све и једну коцкицу шаховнице 🚾
Bravo majstore :)
Svaka cast Mate, samo gazi
Uznemiravanje zivotinja za potrebe marketinga!
Moglo je ovo puno bolje... s obzirom na budzet, glas je mogao biti snazniji, a kadrovi puno bolji.. vozac kvalitetniji.
Naravno da konji panično bježe od fotografa koji se zove Mamuza.
Nesto kontam sve dobri, vrijedni, radni ,pametni Bosanci i Hercegovci otisli iz BiH, a ostala ova pogan od ljudi em su pogan em su na vlasti.