Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u Bh Telekomu će da košta 10.000 maraka i doživotno da imaš tarifu 100😅😅😅
@lik55555555 a uzimaju najvise..
Poboljšanja za većinu korisnika u odnosu na s8+ su skoro nebitna, a skoro duplo skuplji. Čak je baterija slabija kod Note 8. Poslovni ljudi koji su ciljna grupa ovom modelu najmanje će koristiti sve one posebne opcije. Daju više RAM-a, a za treutne aplikacije 4 GB je još uvijek sasvim dovoljno. Kome povuče 7 ili 8 GB?
vjeruj da nije dovoljno 4G Ram, zavisi od korisnika, al ako uzimas NOTE onda sigurno ima jace zahtjeve...doduse kod nas svi sve uzimaju samo da mahala vidi :P
@ReufReuf Ja sam više mislio na odnos cijene i onoga što dobijam. Ako tražimo Best Buy, onda bar za sada to nije Note 8. Imao sam i Note 3, 4 i 5 i znam šta je Note dobro, ali u ovom slučaju su pretjerali koliko god ugradnja svega ovoga i opravdava cijenu.
Dizel procesor
Redmi note 4x 270 KM
beterija rinaka
u Deutsche će biti za 1€ nakon mjesec dana
Da li će imati aparat za gašenje ? ???
40 feninnga kilogram ubranih malina , moram nabrati 5 tona za telefon .
Bravo Samsung, mobitel "gori".
Ko god misli da uzme ovaj tel il slicni mobitel i da ga plati 1500-2000km taj meni nije normalan dati pare za tel.. Bolje da uzme tel npr do 500 km ima ih sa odlicnim specifikacijama a ostalo da da nekoj siromasnoj porodici, kako vi kazete da ugrabi sevap... Nismo ni svjesni koliko naroda nema hljeba da jede... A dajete tolike pare za neki telefon za neki prestiz, mi smo prekrizena 0 od naroda...
1000 eura, a da nisu prećerali?
Gratis protivpožarni aparat.
E moja sirotinjo i Bogu si teska..
izgleda fantastično