Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a kod nas naše uvažene budzetlije na saxu/klitorisu provedu 90% svog radnog vremena i prebrojavaju krvna zrnca
Kaže: \"...većinu tog vremena, čak 41 posto...\"
A koliko zaradzuju preko ti isti portala? hm
Rebus riješen: Kada googletranslate nije preveo riječ \"distraction\", naš vječiti student žurnalistike je to uradio po svom nahođenju. U originalnom tekstu stoji \"social media distraction of employees\", što u prevodu znači \"odvlačenje (pažnje) uposlenih od strane društvenih mreža\", a nikako \"nevezivanje za društvene mreže\" kako je naš novinar poliglota preveo.
Ja sam izgubio 10 minuta pokušavajući da povežem ovaj članak i nisam uspio.
Tražite posao? Posjetite nas na prvoj društvenoj mreži za poslove www.job.ba
Veoma vam je glup i nepovezan članak.
ISTO JE I SA TV SAPUNICAMA TURCI RADE DOK NAŠE ŽENTURAČE OPLAKUJU BOGATIJE OD SEBE !!! SVE JE TO RAT KAKO ONESPOSOBIT KONKURENCIJU
ma ne seri