Tehnologija
4

Društvena mreža za seksi igračke: Zadovoljavanje partnerovih potreba putem interneta

Klix.ba
FriXion je naziv nove društvene mreže za seksi igračke. Cilj kreatora ove mreže je povezivanje korisnika, njihovo lakše upoznavanje i dodatno zbližavanje partnera koji su fizički razdvojeni.

Članovi firme kazali su kako će ova mreža omogućiti ljudima da lako iz daljine upravljaju seksi igračkama različitih proizvođača. Nadaju se da će napraviti igrice i imati prenos korištenja nove tehnologije uživo, gdje korisnik može kontrolirati hiljade uređaja širom svijeta.

U toku je testiranje ove društvene mreže, a korisnici se mogu registrovati putem pozivnica.

"Radimo na robotskim uređajima koji su prilagođeni u ove svrhe. Upoznali smo muškarce koji su ih izumili i prilagodili ovome. Planiramo prodavati i svoje uređaje i imamo velike ideje. Želimo da ljudi imaju i fizičku interakciju putem interneta. Koristeći sofisticirane televibratore dvoje ili više korisnika mogu dirati jedni druge i imati seks iako su fizički udaljeni", kazali su iz ove firme.

Mreža koristi postojeće seksi igračke te postojeću tehnologiju kojom povezuje korisnike. Tako korisnici mogu koristiti vibratore, dilode i druge uređaje u realnom vremenu koje kontroliše partner. Tu su i tzv. ruke koje prenose osjećaj stiska i dodira.

"FriXion korisnici će se moći dodirivati, držati za ruke, ljubiti i imati penetrativni seks bez obzira na to gdje se partner nalazio", saopćeno je iz ove firme.