Novi standard kvalitete
46

Dobitna kombinacija dizajna i snage: Upoznajte Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24 Ultra
Samsung Galaxy S24 Ultra
U svijetu tehnologije koji se stalno mijenja, Samsung se izdvaja kao kompanija čiji se uređaji ističu po svojim specifikacijama, ali i neodoljivom dizajnu. Jedan od tri fenomenalna modela iz najnovije S24 serije je Samsung Galaxy S24 Ultra, pametni telefon koji slovi kao spoj stila i snage.

Glavni benefit i najveća inovacija koja je predstavljena u novoj S seriji je Galaxy AI, vještačka inteligencija koja pojačava svako iskustvo korištenja ovog telefona i unapređuje komunikaciju.

Dizajn po svačijem ukusu

Pored fenomenalnih performansi, koje pružaju potpuno novo iskustvo korištenja i daju uvid u svijet najmodernije tehnologije, Samsung Galaxy S24 Ultra model se može pohvaliti i prelijepim dizajnom, a ističu ga prepoznatljivi oblik Ultra modela sa "oštrim" ivicama, kućište telefona izrađeno od titanija i ekran od 6,8 inča.

Samsung Galaxy S24 Ultra
Samsung Galaxy S24 Ultra

Novina ovog telefona je i Corning Gorilla Armor staklo koje štiti ekran od ogrebotina i čini da uređaj duže izgleda prelijepo. Također, Galaxy S24 Ultra nosi IP68 oznaku otpornosti na vodu i prašinu, tako da čak 30 minuta može biti uronjen u slatku vodu do dubine od metar i po.

Ovaj model dolazi u predivnim, sofisticiranim bojama - titanij siva, titanij crna, titanij ljubičasta i titanij žuta. Inspirisane ljepotom zemljanih elemenata, svaka od ovih boja je dopunjena nježnim satenom kako bi izgledala kao dragi kamen, pa je definitivno da će baš ovaj telefon privući poglede mnogih.

Samsung Galaxy S24 Ultra
Samsung Galaxy S24 Ultra

Ukoliko je vaša strast istraživanje, onda je ovo definitivno telefon za koji trebate izabrati. Držeći Galaxy S24 Ultra, možete otkriti potpuno novu dimenziju kreativnosti, produktivnosti i mogućnosti i to zato što ovaj telefon ima vještačku inteligenciju koja pomaže da se mnogo bolje snalazite u svijetu oko vas. Prije svega, stigao je novi način pretraživanja i zove se Circle to Search - dok skrolate po omiljenoj društvenoj mreži, S Pen olovkom ili prstom možete zaokružiti neki element sa slike i na taj način dobiti rezultate Google pretrage.

Ni to nije sve, sada možete sastaviti tekstualnu poruku koristeći AI na čelu sa pomoćnikom za chat Chat Assist izražavajući svoj stav profesionalnom, prijateljskom ili zvaničnom tonu. Ipak, bilo da kucate zahtjevan dokument ili samo nešto kratko bilježite, Note Assist će vam skratiti muke jer možete samo početi da pišete, a kasnije sve formatirate u koncizan, pregledan tekst. Isto tako, kada tražite stare bilješke, nove naslovne strane prikazane su kao kratki pregled – na taj način ekran izgleda organizovano i lako možete pronaći to što tražite.

Najbolja kamera među konkurentima

Samsung Galaxy S24 Ultra
Samsung Galaxy S24 Ultra

Da je Samsung Galaxy S24 Ultra sinonim za najbolju kameru na tržištu dokazuje sistem od 5 fenomenalnih kamera - širokougaona od 200 MP, kamera od 50 MP sa 5x optičkim zumom i 10x optički kvalitetnim zumom, ultraširoka kamera od 12 MP, kamera od 10 MP sa 3x optičkim zumom i selfie kamera od 12 MP.

Sa najviše megapiksela na jednom pametnom telefonu i AI obradom, svakom fotografijom koju uslikate Galaxy S24 Ultra postavlja novi standard kvaliteta. Uz to, nova ProVisual tehnologija prepoznaje predmete i poboljšava boje, smanjuje šum i izvlači svaki detalj, tako da će vam svi zavidjeti na fotografijama koje izgledaju kao da ih je snimio profesionalac.

Samsung Galaxy S24 Ultra
Samsung Galaxy S24 Ultra

Ne propustite fenomenalnu priliku

Sada možete prije svih naručiti uređaj iz nove Galaxy S24 serije i uštedjeti do 240 KM. Kupovinom bilo kojeg modela iz nove S24 serije do 30.1. po cijeni osnovnog modela dobijate dvostruko veći memorijski prostor*.

Više o samoj promociji saznajte na sljedećem linku.

Više informacija o telefonu pronađite ovdje.

*Promocija isključuje modele od 1TB.