Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno, vi samo omogucujete americkim obavjestajcima da to rade, nije mi jasno zasto se pravdaju,mislim kome? Jel on stvarno misli da citav svijet osim dijela Amerike sisa vesla
Nisu oni nego FBI, NSA, CIA itd... oni su im samo dopustili!
Ma gdje bi Vi ? Kad se sjetim vremena kad si mogao email napraviti za minut sad neke provjere,pa treba drugi email da povežeš račun,pa broj mobilnog(sve to naravno da možemo se podsjetiti koja nam je šifra ako zaboravimo, naivno). Narno da nas špijunirate, odakle se javljamo ko ima Youtube profil i surfa preko Chrome-a sve što pretražujete Google prikuplja informacije,Skype ,Facebook svi oni imaju obavezu saradnje sa vlastima,odnosno moraju im ustupiti informacije kad god oni to zatraže) Tako je Amerika došla do njima dragociejnih informacija,potpuno besplatno i jeftinije nego da su to sami skupljali,lijepo upakovali šijunsku aplikaciju u lijep omot.
Ne koristim ni Facebook a ni Chrome, živio Firefox :D
Ma jok. Zasto onda i trazite neke licne podatke?
ne rovarite...hahaha grohotom se smijem...