Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakve ovaj lik kafe pije..
ma mala s mlijekom zakon!
@oldpro 5€ kafa.. Ako uzmes one keksice cener
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ono sto civjek zeli reci, ko vas grebe bijednici, telefon i onako nije za vas napravljen, nego za one koji zele da se hvale s njim.
A takve cemo oderati cijenom, pa neka se hvale.
iphone 6 jos dobar, ne mijenjam sve dok radi. prenapuhanim cijenama lijecit cete bolesne umove. ko je lud dati tolike pare, bez obzira koliku platu imao.
Sve dok je ovaca, neće falit' vune...
al kafa iz Monte Carla, pored tebe sjedi Tom Cruise, Clooney itd itd...
mjesecna rata za telefon je 33 dolara,to znaci da telefon kosta kao kad bi svaki dan pio po jednu kafu.Kafa je nesto malo skuplja od 1 dolara.
Skočile im dionice 8%. Blago onom ko je kupio.
Nikad u ruci nisam drzao apple sh*it i ne treba mi. Samsung gslaxy u dzepu. A u krilu mi acer laptop sa ubuntu-linux. I virtual machine od windows na ubuntu. J* b* te se Apple!!!!!!
jel ti username 1337
@MFK Eleet
Nek pijem svaki dan kafu u vatri 4km x 30 x12. Eto telefona. Covjek ima pravo. Jos ako dodamo na to ko puši onda je stvarno tel dzaba.
milju i po na kafe.. svaka cast
https://www.youtube.com/watch?v=YQ5G2jrmCuU
Ali… Ne vrijedi ni ko casa morske vode
Neka onda ja cu kafu pit.
Nije skupo
sigurno ona skupa kahva sto je ona zivotinja posere 😁
Luvak kafa
Ovaj zajebo i naseg Fadila.
ova izjava je u nivou Fadila Novalića
Warenfetischismus , Karl Marx.
@BokirSDA Čovjek prije 150 godina tako lijepo opisao fenomen precjenjivanja svog proizvoda tako što prvo napraviš skoro pa religiozni kult oko istog , kao da ćeš propustiti sva društvena događanja i sve prilike za zaradu ako ga ne kupiš😂