Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mit: Magnet briše podatke. Svi koji gledaju Breaking Bad znaju da je je moguće :D
Isto mislimo :D
sto bi reko Nele.Voda nije radioaktivna voda je malo radioaktivna...
MIT: Neko će pristati na zamjenu za nešto sa mog profila.
Mobiteli izazivaju rak, i to nije nikakav mit već dokazana činjenica. Ali dobro, jednom ovisniku je teško priznat neke stvari pa onda čak i spava s mobitelom.
Zaboravili ste i mit, para buši gdje burgija ne može :-)
Istina
''Ne zabilježeno.'' Odrastite.
Sve što piše na internetu je istina....
Ja pomislio nesto ce korisno biti u ovih 10 "mitova" kad ono sve sama sracka.
FYI Li Ion i Li Po baterije su puno osjetljivije na potpuno praznjenje nego Ni Cd i Ni Mh koje su se nekada koristile, tacnije ako nekako uspijete isprazniti li po ili li ion do kraja (tj elektronika uredjaja vas u tome ne sprijeci) - gotove su.
uzmi noz zabij u litiumsku bateriju pa ces vidjet iskre :D
Nejasan je dio o baterijama. Licijum baterije itekako gube kapacitet ako se isprazne skroz. Ustvari gube svakim praznjenjem i punjenjem ali tada vise. Perfektan svijet ne postoji. :)
saaamo ti nemoj prazniti na laptopu bateriju do kraja...vjeruj meni, radio sam to jednom, tj kliknuo, bila neka opcija kao isprazni ti i ocisti bateriju, par sati trebalo za to...i reko da procitam na stranici od proizvodjaca laptopa sta pise dok se to radi...umanji kapacitet baterije podosta...svi kukaju..posto pokazatelji i senzori pokazuju kasnije slabiju bateriju :) ono mAh il sta vec...
clanak je istinit .
Ne kontam ovo za mobitel i rak kad kaze mit istina a dole navodi da nije istina i da naucnici nisu dokazali bilo sta u vezi toga
Mit: Internet i web su isto ovo potice jos od Indijanaca