Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
574 ili 599 € će da košta, a realna cijena mu je negdje 300€, čak i manje.
Pa kad moze iPhone bit 800 eura, S8 900 i vise eura, moze i nokia 500
Koji smo mi debili,... mislim ja sam DEBIL. Kupio ja iPhone 7Plus 256gb.... preko 1000€. Koristim Whatsapp, Outlook, one note i jos par aplikacija. Nisam ga ni koristio kako treba, oni vec najavili iPhone 8. A isti sam slucaj imao i sa predhodnim iphonima. Osim 3 i 3Gs ☝🏼
jeb ga. Model kad kupis je aktuelan jedno 6 mjeseci nakon toga je vec "star"
Ima jos jedan problem. Revimo kupis prvi model u seriji Iphone 6 koji pati od nekih tehnickih problema tako da se tek isplati kupiti facelift (iphone 7) u kojem su popravili te probleme al imas problem da identicno izgledaju. Ista stvar sa S6 i S7. U S7 popravili sve probleme koje je S6 kao novi model koji je "novine uveo" (problem baterije, edge ekrana koji je lose reagovao na coskovima, etc.)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
HTC ovi ima odavno
izmišljaju toplu vodu,umjesto da iskopiraju samsung i naprave jeftin telefon do 100 eura,oni kake opet
Iphone je i dalje kralj za sve ostale,....
Jest za debile koji ne znaju za bolje.
PARA?
@Bodyfeat hahahahahah
Na papiru izgleda super ali sa dizajnom malo kaskaju. Podsjeca me na Huawei P9+. Mislim da je trenutno Samsung ipak iznad svih iako ih mnogo raje s klixa mrzi.
poslije oneplus 5, mozda samsung :D
Kad naprave telefon sa kamerom sa strane ...to ce biti HIT! :) :)
@BHRealnost3 pa bio ti je taj telefon.... Nokia nestoo
U pravu si bila jednom N90...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nako oni su davno svoje odradili