Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači naslov nigdje veze s tekstom
Ne pijem :P
Sada svako moze biti Isus
Jesi to sam skontao?
O'bama self baby
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kao to je nešto novo! Pa Isus je prije 2000 godina to isto radio.
uskoro ce nam trebat masina koja pretvara NAFTU u VODU... vode je sve manje i u skoroj buducnsoti ce se voditi ratovi za malo vode sto je preostalo a ti ratovi ce se voditi oko bosne tj kome ce pripasti bosna jer mi imamo najvise (pitke) vode na svjetu
Isus garant
Vesela masina hehe
Ovo mora da je u stilu one "Otkrit cu vam tajnu a to je da se vino moze praviti I od grozdja"...
Fakat tekst nigdje veze sa naslovom... glupi novinari
science bitch
Tacno ce se obistiniti onaj film kad ljudi 2034 svi imaju po 200 kila i svi su nepokretni i roboti ih voze u nekakvim mini brodovima..
vino...zanimljivo! Ja sam mislila da ova sprava odavno postoji,ali vjerovatno sam loše mislila :)
Da je nama neka masina da od Papeta napravi pravog selektora,to bi bio posao,vino gore-dole. Brazil se blizi a selekcija nikad u gorem stanju. Pa nije samo bitno ucestvovati,i rezultat se broji (nema veze sa clankom ali ima sa cudima!)
blago nama,sutra ce nam objaviti recept za koka-kolu.........jupiiiiiiiii
taj "cudotvorni" uredjaj koji se nudi i kosta 500 dolara ima u radnjama vec godinama i kosta oko 50 km i to bez telefona,a vino nije lose:
Ovo bi moglo poslužiti i za neke medicinske radnje ;) . Bravo za ideju :) .
Isa a.s. je prekucan. :D
Džipalo Junuz. Junuz Žipal.