Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moze, moze ! jos nisi sve oprob\'o. cekaj da b&h dodje u situaciju ped ulazak u EU, pa s vidit sa sve \'more bidne i crnje nego so si mislis\'¨!
@Cvekla Ne nego bas napustanje trake. Vec postoje senzori koji upozoravaju vozaca kada vozilo nagazi ili predje zutu ili bijelu liniju, kao sto postoje senzori za rastojanje od vozila ispred. Sve je to ok sto ugradjuju u vozila radi sigurnosti putnika ali meni vise smeta ako to bude uredjaj tipa kao u avionima gdje su zabiljezeni i razgovori. U kakvom razdoblju zivimo, policija a i kriminalci ce imati uvid u sav razgovor kada god hoce
Kriminalci ce biti oni koji voze motor ili hodaju pjeske.
\"...kao i da li su uključeni sistemi koji upozoravaju na napuštanje trake kojom se automobil kreće\". Hocete reci - zmigavac. Koja definicija...
Slažem se... ODLIČAN POTEZ.
Ovo nesto zvuci nebulozno... Nalozice da svi moraju biti i sve ce biti zavrseno za mjesec. Pa da treba stavit samo po naljepnicu na svako auto u americi, ne bi mogli zavrsiti za mjesec dana... Uopste ovaj koncept mi je mutan... ljudi fakticki ce izgubit svaki vid privatnosti u autu.
Matora vijest! Ima godina i po kako je ova vijest objavljena. Smijem se kladiti da ova osoba sto je ovo prevodila nema pojma sta je crna kutija.
dobrodosli u novi svjetski poredak i stanite u red za chipovanje !!!
Kada cemo mi dobiti u BiH crne kutije???? A evo razmisljam mi i jesmo u CRNOJ kutiji sa svih nas strana j... :////