Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bih platio samo da ne moram citati ove tekstove sa SA-X . ali pratim nas dijamanta nema vremena pa ja moram citati i prenositi mu informacije ;) Nas jedini dijamant najveceg karata Dzeko,Edin Dzeko!
zamisli ti da ja placam sa-x koji kopira tekstove sa hrvatskih stranica, puknula Vam da Bog-da Ahilova tetiva, pa bili u suzama, zbog bizarne povrede :D
Budala pokusava da prilagodi svijet sebi, a pametan se prilagodjava svijetu. (Sad ce oni, ko, promijenit navike svih surfera..lol )
sipu ga avazu, sve informacije imamo na netu cak sto vise i avaz se moze besplatno skinuti s nera