Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kampanja za neki placeni antivirus. Ne treba mi nikakav
Najbolji nacin je kupiti licencu. ESET Smart Security godisnje kosta nekih 80 KM.
bukake, masive cumshot, anal teror, milf...to neko kupi?
Pruža li ovaj antivirus zaštitu od Korona virusa?
Ako koristiš Windows 10 dovoljno ti je Windows Defender i Malwarebyte za sigurnost, nemojte instalirati nikakav anti-virus!
@Ragna 2020. je a vi koristite jos uvije win 10...sirotonjo
Najbolje skinete offline neki antivirus kojem možete ručno apdejtovati bazu definicija ili čitav program oko jednom godišnje, i stavite ga na firewall da nema veze sa internetom. Šta će antivirusu internet? Ili koristite Folder Guard i slične aplikacije nek vam čuvaju važne lokacije tako da vam virus ne može naštetiti. Ili jednostavno uočite rane znake lažnih programa i malware domena npr one stranice koje nude kmspico program na google što se pojave su sve lažne tj virusi.
Koristi windows defender dobar je ako pazis sta rdis n netu, ako ti treba nesto jace a besplatno onda Kaspersky ili AVG mada je Kasperski po meni bolji i laksi
@Pikolo1 pardon NE avg vec BitDefender
@Pikolo1 Najbolji i najlaksi antivirus je "G Data", ne kosta mnogo a ima ga i za mobilne. Mozes kupiti i paket, mobilni- computer, tako oboje zastitis. To savjetujem samo onima koji imaju vazne stvari nel computer a za normalno koristenje dovoljan je windows defender i malo paznje.
kao nekog zanima da kupi sta ljudi traze u bodni na internetu kao npr kako se zaposliti u njemacku
Ništa danas nije besplatno al ništa. A ovo oko praćenja je najbolji dokaz da ja kad tražim neke proizvode po Google ili samo čitam informativno oko nekih proizvoda automatski mi iskaču reklame za takve proizvode na Facebook i na YouTube. Upraćen si i kad u wc ideš. Još malo pa će toalet papir imati GPS