Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kupiš bragijeve bubice i ćao B2 iz njemačkog
Kupis bragi i ides u osvajanje svijeta :)
ako je prevod kao na google translate bice veselo...
čuo sam da mogu i klingonski da prevode...T'pah ;-)
@DjangoDjulaga T'pih..........
Meni je od svega ovo najkomicnije : Bragi je unaprijedio i slušanje muzike, koju korisnici ovih bubica odsad mogu mijenjati, pojačavati ili zaustavljati pokretima glave. Hodas ulicom i mases glavom ko Cabaravdic...neko te upita jesi dobro... a ti : Ma evo jarane premotavam pjesmu na pocetak :)))
Predlazem hitnu nabavku ovih bubica za sve aktere bh. politike, koji "moraju" putovati vani na sastanke iako ne znaju ni svoj jezik, a kamoli neki strani, te novcem koji se ustedi od neangazovanja i nevodanja prevodilaca, da se npr. pokrpe rupe po cestama BIH :)
Mogu li prevoditi sa bosanskog na srpski ili hrvatski, da možemo ponovo komunicirati sa našim komšijama? Kako je se Jugoslavija raspala ne razumijem ni svoj maternji jezik kamoli šta drugo, a ovo bi moglo konačno donijeti rješenje oko mnogih neseglasica.
ima li šta za ispite, hitno???
bravo
hajd mozda s njima uspijem razumijeti zenu sta prica... samo melje...
Prevodioci na aparatima. Par hiljada ostaje bez posla..
Beats Bosen slusalce zvucnic kvalite prica.
Sve je to ok, sto prevode, ali tko i kako ce odgovoritisvome "sugovorniku" ako ih on nema? Jedino rjesenje je da nosis jos jedne u rezervi pa da ih i on "tutne" u svoje usi. U protivnom ti ne mogu nista pomoci.
Opet nasim politicarima nece pomoci jer ionakone slusaju nikoga
lijepo je cuti da se jos radi na globalizaciji kada se svijet sve vise okrece nacionalnim mentalnim torovima kao pred svaki veliki rat.
djankalankaho-neka prevedu