Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ionako se ljudi boje letjeti s ljudima pilotima, a tek bez njih kako ce biti usuditi se hahah
Upalis ziroskop na mobitelu i pokazuje ti da stojis...ne da se vrtis,kao Zemlja..ne znam jakako ovi avioni rade ali nema logike da im isto treba kad idu u smjeru u kojem se vrti planeta i u kontru..let nazad ne moze teoretski trajati isto,ako se vrti...
@DvlRajvosa Zemlja se ne rotira istom brzinom na svakom njenom dijelu, zato sto je spljostena sa strana i izduzena, smanjena na polovima.
evo te umjetne inteligencije: Štakorski mozgovi https://www.youtube.com/watch?v=pcAyd6LokWo
napreduju i kod nas u centralnoj bosni mnogo su dzamija izumili 😂😂😂😂😂😂😂
Zasto ti dzamije smetaju, a cetnici ne smetaju?
e ja u ovaj ne sjedam zajebi druze
Ne zna čovjek šta je gore, prepustiti svoj život nekom isfrustriranom pilotu ili AI...
Nama ne treba NI NAŠA PRIRODNA, ode vani trbuhom za kruhom a ovi bi vještačku jer nemogu zaposliti svoju prirodnu koliko je treba !