Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skupljaju se donacije da ovaj "concept" ozivi. Prva zvanicna misija bit ce lansiranje "nebeskog naroda" na nebesa pa nek u svemiru osnuju kakvu genocidnu koloniju
Ovi u Boeingu ko stanovnici BIH. Razvijali bi infrastrukturu i promet, a za smeće bi trebao da se pobrine neko drugi ? Svemirasko smeće nije ništa manje opasno od zemlajskog jer zagađuje vodu a voda je život !
De, nane ti eto, objasni kako to svemirsko smece zagadjuje vodu ....
@underwater Zemljakso smeće zagađuje vodu i nije manje opasno os svemirskog koje zagađuje svemir. Kako ga zagađuje ? Pa ima veće milioni komada koji bez kontrole kruže iznad, a tek se nova lavina tog smeća sprema da u anrendih godina u svemir ? Zemlja je brod ludaka koji se klanjaju vanzemlajkom bogu kojeg bi što reče jedan francuski prsvjetitelj ( glupsot je univezalna a ne samo podarena nama) DA NEMA TREBALO IZMISLIT !
Dok god koriste hemijske motore, grebati ga, napredak je sitan i bez znacaja.
Treba izbaciti hemiju i uvesti organsko gorivo, da sve bude u idiotskom trendu.