Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozes zamisliti, fudbalska utakmica u beztezinskom stanju. Opalis loptu i odmah dupli salto u direkciji zamaha. Zatrcis se na loptu i umjesto lopte upucas sebe u gol. Ili dodas loptu suigracu a lopta ga odnese u aut. Opalis loptu u golmana pa ga lopta unese u gol.
Ovako umjesto ove igracke stave drugu igracku i ovce misle ISS spancira oko Zemlje.
Dobre vijesti i iz susjedstva srbijanska svemirska agencija Serbian Origin pokreće istraživanje života na Marsu.
BiH svemirska stanica Sokolac LN 1 najavio planove za izgradnju fudbalskog terena za turiste kao i dodatni modul za lansiranje i prihvat međuzvjezdanih svemirskih modula Umoljani klasa White 1 i Lukomir klasa White 2.