Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Centralna Agencija za kontrolu uma i borbu protiv istine.
Ovo se zove Komunizam na američki način.
Nije to sine samo u Americi. Sve državne vlade, uskoro i UN će dati svoj doprinos suzbijanju otpora. Novi svijet dolazi, red zamjenjuje kaos.
Kad ja kazem hopa ti skocis i kad ja kazem cupa ti cucnes ......onome ko ramislja sve jasno kao dani noc .....
Problem je sto nije dovoljno cenzure kao u Kini haha
Oni su ti koji šire dezinformacije. Svi su oni dio jednog sistema koji porobljava narod
Hvala pedofilcino Bujdone, bosnje te vole.
Plakat cete vi za trampom
Sve je po planu . Razmisli da je Trump htio ista drugacije mogao je dovest drugog mjesto Fauci ali nije . Svi su namjesteni obicnim ljudima da ih vode u jednom pravcu----
Sve ide po planu...
Cim se spomene Bijela kuca, odmah znas da nesto smrdi.
Svjetska populacija je dostigla skoro 8 milijardi. Svijetom vlada haos. Neko to treba staviti u red. A da bi se stavilo u red, novi svjetski poredak se mora realizovati. Jedinstvena elektro valuta, i jedinstveni kod za svaku jedinku kako bi se u svakom momentu znalo gdje je ko i kad. Bit će otpora, ljudi ne vole kontrolu, ali navići će se. Podrška Bijeloj Kući i društvenim mrežama!
Kontrolisi mater svoju
Znaci im puno tvoja podrska klosaru
Ovo se zove Komunizam u oblandi.
Sustina toga jeste da samo oni mogu kreirati ''istinu'' i niko drugi ma koliko strucan bio i dokazao ne smije reci ljudima nista sto nije onako kako to oni kazu. Hoce li NATO bombardovati Ameeriku, facebook i twitter zbog diktature, oduzimanja slobode tj oduzimanja osnovne ljudske slobode govora i razmisljanja? hahaha Demokracija na Americki nacin
A gdje je sloboda govora?
borba protiv istine a sirenje lazi, ne vakcinisi te se nipokoju cijenu