Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Momci prekucali. Svaka cast
Sta je ovo nisam naucio na ovako pozitivne vijesti, u shoku sam ha ha. A momcima sve najbolje, nadam se da ce imati puno uspjeha u daljem radu.
Svaka čast, samo naprijed!
Kod mene je Samsung. A inace cestitka.
Jel ovo radjeno u javi ili c++, zna li neko?
ma fino ali nećete vi puno zaradit na ovoj igrici. konkurencija je višestruko jača od vaše igrice. ja je neću skinut jer nije mi interesantna
igram igre od 1982-e do danas. od piranha arcade, shadow of the beast, quake, aoe, do witchera 3. niste trebali uopste izbaciti ovaj clanak, dok u rvackoj prave serius sam 2001-e a lani izbacuju s.c.u.m. ova mobile low-polygon game postaje prva bih igra koja nije poput operation wolf. bravo momci, ali mogli ste VALJDA naci nekoga ko zna crtati 3d modele,vise poligona ima alone in the dark iz 1992 nego ovo.
jao minusa. dobro, sad vam ide los rivju na app storu. salim se, nemam hajfon. a i da imam ne bih je ni probao pored castle crush-a.
Ovo je puzzle igra, nikakve veze sa quake i witcherom nema. Ima ljudi koji uzivaju u ovakvom tipu igara kao sto su machinarium, samorost, Abi...itd.
svaka cast, lijepa prica i dokaz da se moze i iz Bosne nesto napravit
Sve pohvale! Nadam se da nece koristiti simbole satanizma..
Šta i da koriste?? Šta bi trebali džamije i crkve dodat u igricu?
Svaka čast LJUDOVI!!!!!!
Super
odlicno izgleda, samo naprijed
Spoj Damira Imamovica i tradicionalnog, bravo! ;)
Grafika ekstra, priča zanimljiva.. Bravo 👌
Svaka cast!!! Predobro izgleda 😍
Čestitke!