Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav je stadion u Lukavici? Ako nije oranica, ne valja patch :)
Svaka cast, ne mogu da vjerujem da su nasi momci ovakvi strucnjaci.
Svaka čast dečki, a vi klixe bio bi red da ih malo pogurate i ispoštujete u znak zahvalnosti..
Ova ce vijest stojati ovdje do izlaska FIFA-e 2020.
Svaka cast,mada sam ljubitelj pes-a..
Samo tako nastavite momci, svaka vam čast! 👍
Je li bila frka sa stadionima??? Nema podešavanja za male tribine, preoranog terena, rupa u golmanskom prostoru, voda do koljena, blato do zglobova, plast sijena i stoka iza stadiona.
Nista dok ne naprave ROŠU za klikera!
Klix dosta sa forsiranjem FK Sarajevo , pomalo ba pomalo...
dok niste zavrsili, sam jedna napomena, ekipi GOSKA obavezno na sorceve oznaciti dzepove jer su ih imali ko niko u svijetu. pozdrav
šjooo kad ga boznačić uliva
Cestitam momcima na odlicnom poslu, podrzavam svaki oblik rodoljublja prema nasoj nam napacenoj zemljii i promociju kako prema strancima tako i prema "domorocima" koji je ne vole, ne shvacaju ili je koriste za licni interest :D Moj jaran Tuna i ja smo 99'te napraviti istu stvar i kreirali cijelu ligu BiH koristeci FIFA 99' igricu na "originalnom" CD-u :D napravili smo sve klubove, igrace, dresove, face igraca i visine, stadione od Talijanske lige i podjelili da je Juve Zeljo, a Inter Sarajevo, slucajno je ispalo da je u nasoj ligi najjaci tim tada bio Drina (AC Milan). Jos jednom svaka cast ;)
ja kad vidim pokrete igraca na fifi meni se odmah ne igra, koliko god da su pokvarili pes meni je opet realniji od fife
To samo moze neznalica reci. Ni djeca vise ne igraju PES.
Jesu li namjestili da u Lištici bude 46 navijača na čitavom stadionu?
Druze nemoj pretjerivati gdjes 46 to kad igraju kakav derbi pa ih se skupi 30 je prosjekk !
Ne ne,budi posten i reci istinu. Ja sam jednom vidio 46 navijača doduše jeste bio derbi, ali da ne bude da ih ismijavamo.... :) iako avaz tvrdi da ih je bilo 54 što je fenomenalan broj.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
morel se zapet za busen
Sad mi je vokri sto imam originalnu verziju ;) gut gemaht, Jungs:D
mozes i na orig. nalijepiti mod