Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mislim da su internet ipak izmislili Srbi, a ne neki zemaljski narod!
on je vise u pravu nego sto moze i naslutiti...naravno da ga je izmislio srbin...a usavrsili amerikanci koji su 1944 pokrali sve njegove izume....mada postoji prica da su neki najbitniji izumi nestali i da ih je savo kosanovic donio u beograd jos za vrijeme kraljevine.....a to su predpostavlja se putovanje kroz vrijeme i kontrola uma koji sad ameri pokusavaju harpom...uostalom jel mislite da su ameri slucajno postavili dva harpa u srbiju...
Kakvi slučajno? Srbija im je glavni konkurent na globalnom planu, još ako nastavi ovim tempom da se smanjuje to će biti ogromna koncentracija velikih umova na malom podruju beograda i okoline! Stoga je razumljiv njihov strah!
PRIKAŽI ODGOVORE (34)
i umjesto na znanje mi Internet koristimo za pornice i klix hhhh
....kako je pogrijesio... grdno se z\a\j\e\b\*\o!!
citam naslov i kontam koji belgijanac je otet, hahahaahahah
al je bio otet, pa nije mogo
Izjeba ja ovog Andricgarada iz Bjelajca! Strah me da me ne upuca kad dodjem tamo na koridu!
šta belgijanac zna , poderali ih 4:2 u genku
jel imo profil na klix.ba hahah
A ko ga je oteo?
Kod nas tad ni kablova nije bilo, što je dokaz da smo već tada imali WiFi
da isto tako je i Gene Roddenberry izmislio teleportaciju... bas kao i sto je i Da Vinci izmislio helikopter....
Ljudi su nekad bili pametni.
zahvaljujuci vizijama Nikole Tesle
Iako je imao 1001 patent i još 1001 ideju, ovo je diskutabilno.
Neandertalac Rasmunsen Divljic, inace otac moderne onanije, izmislio je iz ciste dosade vrijeme i prostor. Izgubljen u tom vremena i prostoru, Rasmunsen zapocinje eksperimentisati sa drvljem i kamenjem, koje on naziva hardware. Ubrzo nakon ovog izuma ovaj injzenjer programira prvu Internet stranicu na kojoj postavlja slike divljakusa u lascivnim pozama i oskudno obucene u mamutovo krzno.
Jes, jes...sjecam se...
internet preko parne masine?
Čuj otet, koliko su tražili za njega?