'Terminator 21. vijeka ' - video
0
Beckham u reklami za luksuznu Motorolu Auru
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ta motorola bez konkurencije proizvodi najgore mobitele
Htjedoh napisati isto sto i Mirza, ali on bi brzi. Cita li iko od ljudi Sa-x-a ove komentatre pa prozove svoje radnike za ovakve gluposti. Kod nas svako moze biti novinar, pjevac, strucnjak, poeta, spiker, komentator, prosvjetni radnik, politicar, pravnik, vjerski sluzbenik...standardi su pali po svim mogucim pitanjima.
Al jos uvjek se nemogu nacuditi novinaru za ovu glupost. NEVJEROVATNO. Svaka cast. DNO
OoooooooooJ Pa ovo je FAKAT VRH SA-X-a \"David Beckham od 2006. godine ima ugovor sa Motorolom iako je godinama reklamirao rivalsku kompaniju Vodafone.\" VEOMA APSURDNA IZJAVA. Jer: MOTOROLA je proizvodjac mobitela VODAFONE je mreza. I IZMEDJU NJIH NEMOZE POSTOJAT NIKAKVO RIVALSTVO, JEDINO PARTNERSTVO.
mogli su se potruditi oko te kamere...
sto mu je bilo tesko snimit reklamu hahahahahhahahaha
Bilo kuda Beckham svudaaa!!!!!! ccc...dosadni ste vise sa njima ( Beckham-ovima)