'Terminator 21. vijeka ' - video
0

Beckham u reklami za luksuznu Motorolu Auru

Sarajevo-x.com
Poznati fudbaler David Beckham dosad je ostavio malo toga mašti pozirajući u reklamama za donje rublje, poznate sportske marke, te za svoj parfem Intimately Beckham.

No, u novoj reklami za luksuzni mobitel Motorola Aura David Beckham pozira po uzoru na poznatog filmskog lika Terminatora koji je proslavio holivudskog glumca Arnolda Scwarzeneggera.

David Beckham od 2006. godine ima ugovor sa Motorolom iako je godinama reklamirao rivalsku kompaniju Vodafone. Pored ovih telefonskih kompanija, David Beckham se pojavio u reklamama vodećeg proizvođača sportske opreme Adidasa, modne kuće Giorgio Armani, a ima i desetogodišnji ugovor s Pepsijem.

Motorola Aura jedan je od najluksuznijih mobitela na tržištu, a košta oko 1500 eura.

Motorola Aura je dizajnom i detaljima inspirirana švicarskim satovima (Aurino kućište i bočni mehanizam otvaranja nose etiketu Swiss Made), a zaštitni sloj na ekranu telefona izrađen je od safirnog stakla koje je otporno na ogrebotine. Svaka Motorola Aura je ručno urađena, a za sklapanje samo jednog telefona potrebno je i do nekoliko sedmica.

Pored luksuza, ovo je prvi mobitel na svijetu s okruglim ekranom rezolucije 300 dpi sposobnim prikazati 16 miliona boja. Tu su još i quad-band, Bluetooth, microUSB, 2-megapikselna kamera te utor za microSD kartice.