Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ajmo lajk svi mi koji smo odrasli uz nokiu 3310 i nije nam bitno ni dan danas kakav mobitel imamo u džepu!
Zato sam ja uzeo dupljak iz Kine i baterija mi traje 3 dana...
NOKIA N 97 ZAKON !!!!
Kupiš iPhone 4S koji košta preko 1000 KM i baterija ti traje samo 12h?! hahahahahahah...
HTC Sensation Samsung Glaxy S 2 .. moj prijedlog necete se pokajati Android RULES!!!
iphone je napravljen za glupe ljude jer ima samo jednu tipku sa kojom sve kontrolises i tako nemozes napraviti greske niti moras koristit mozak korisnik iphonea = glup!!!!
eto, to je taj iphone od 1200$. i neki pokusavaju ovo sr..anje da porede sa s2.opcepoznato je da glu..pani samo uzimaju iphone
ma kaka nokia kakav ajfon, ljudi samo cekajte sta ce nasa BIRA izbacit na trziste slijedece godine!!! zivi bili pa vidjeli!
Imam ovaj Iphone narucio sam ga iz amerike imao sam ovaj isti problem i pogledao sam na raznim sajtovima i rjesio se problema sada mi baterija traje pravo dugo... R.I.P Steave Jobs
isto sranje samo drugo pakovanje :S 1000 aplikacija od kojih narod koristi smao osnovnih 10 ak .... samo djabe pare bacati nokia i samsung najbolji definitivno !!!!!
u nokie baterija traje duže jer u odnosu na ostale mobitele (misli se na smartphone) ima procesor od 680 Mhz, i to im je najaci izuzev ove nove lumia( tako nekako), ima ram memoriju od 256 mb, i ekrane od 3.5 \",, pa mu traje 2 dana,,, ostali iphon, sasmsung , sony ericss, motorola, lg, svi su gotovo na dual core 1.2 ghz, po 1 Gb rama , 4.3 \" ,,,, usput, neki dan sam mjenjao okvir na nokia telefonu, vjerovali ili ne, 2 dijela su od samsunga, zato nokialjubci, tišu mišu
americko sranje.. precijenjeno i u evropi preskupo.. NOKIA !!!
alcatel najbolji mob. svih vremena
Šta sve napravi jak marketing,milion nekih aplikacija koje su u suštini same sebi svrha,telefon za propale menadžere i tatine sinove,sr@nje u koloru.
Zakon je u Svijetu Mobitela SAMSUNG pa vi pricajte sta zelite ebote zivot ne mogu da se snadjem u Nokiinom meniu , u bilo kom modelu. Dok Samsung je najlaksi za navigaciju po meniju , jos jednom zakon S A M S U N G
Uvijek bilo i bit ce, Iphone smece najvece!...Iphone je kao Coca-cola...pola novca od prodaje jedne cole ide u marketing pola u proizvodnju...tako da je sad cola svugdje dostupna al jos uvijek ruznog okusa i puna kojekakvih hemikalija...tako je i sa iphone-om 70 % od prodaje jednog Iphone-A ide u reklamiranje proizvoda a samo 30 % u dalji razvitak...zbog toga Iphone i dalje ima los muzicki player, nekvalitetnu opremu i losu kameru( ko prebaci na racunar slike i videosnimke znace o cemu pricam)....SE i nokia su tu mnogo bolji!
Pa samsung pobogu ...