Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad mozes da odes u kahvanu i razneses se ko secer u prahu po kolacima. I kad hoces kuci udjes u auto i kazes \"Voozi me kucci jjebbeem ti mmaatterr\" P.S. Ne morate pssovati ali hajd ba, ionako te auto ne razumije.
Nema tog senzora, GPS uređaja ili računala koji će provozati automobil kroz Bosnu!
nepostoji racunar koji moze brze od mozga da procjeni situaciju i da reaguje niti ce to u sledecih par 100 godina moci
nezz ljudi,al meni je cejf da ja vozim...a ako hocu da putujem a da ne vozim,ima autobus....ha ya
Možda se to može i napraviti kod njih u Njemačkoj il u SAD, u Japanu toga ima na tone. Fazon je da se pored ceste naprave senzori ili uz liniju, a haj to kod nas napravi kad uđeš u grad, ko ne zna, uđe u kontra traku, pa tako sam i ja par puta ušao u traku pogrešnu, samo zato što nije PROPISNO označena.
koliko su ovakvih u iraku i avganistanu ameri digli u zrak samo Bog zna
Pa eto ti ces bolje reagovat od uredaja sigurno ako neko zakoci ispred tebe ili krene na tebe iz suprotne trake ...
\'vako sam i ja ščeo, rekli mi ima u buća potoku lik pravi da auto samo ide.. i neš zaj.ebe i rikne mi motor..
Nista od toga... jer nikad ne znas kakva budala vozi ispred/iza i u suprotnoj traci :D Nema tog kompijutera koji te moze spasati pijane budale :D
glupost jos nije usavrseno