Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haha svi laptopi su manje vise isti pa se niko ne preserava sa tim tuzbama.. raspored tipki na tastaturama je isti, touchpad je kod svih laptopa gotovo isti... koji klinac se apple preserava s tim \"intelektualnim\" vlasnistvom, kad su i oni to prekopirali od HP-a i drugih kompanija koje su imale tablete mnogo prije Applea, samo ih malo jos usminkali.. i jos da stvar bude gora, Apple sve djelove kupuje od kompanija poput Samsunga, HP, Intela i sl. onda ih upakuje i \"patentira\"..tako je odnedavno i Android zapravo njihov OS.. jao cigana, samo kradu od druigh.. da bog da propali zbog tog preseravanja. a tako ce im sudbina i bit.. eno gledaj sad jadne nokije, nekad gigant a sad samo sto ne bankrotira, microsoft im placa 1mlrd da koristi njihov OS, umjesto da adoptiraju siroko prihvaceni Android..
ovaj sarajevo x je ocito hardcore appleboy....mora da su zaposlili forumasa shina evo zadnje vijesti o ovome, australski sud je ponistio produzenje zabrane galaxy tab-a, jer je to bila greska nizeg australskog suda. http://www.bloomberg.com/news/2011-11-30/samsung-defeats-apple-sought-ban-in-australia.html
a orivremeno? :)
Ja bih zabranio i jedno i drugo. :D
zbog pantenta
U ovo zemlji Odluka visokog suda se zabranjuje u petak privremenom produzio ggodine izgledaju poptu ova redakcija stvarno ima problem sa povrsnoscu ... svakog dana nas zabavite .... zaposlite lektora, nuzno je!