Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije problem u cijeni, problem je u tome što sunce sija tokom dana dok ja radim... kad dodjem kući nema suncaa ja tek tada počnem trošiti struju ili vosu... i kojeg će mi kurca solarni paneli i fotovoltaika kad energiju koju dobijem ne mogu sačuvati da je koristim kad mi treba.... bolje skontajte dobre baterije koje ferceraju i tada će ljudi kupovati solarne panele... a do tada, ugalj, plin, nuklearke..nešto malo vjetar ...
E ovo su vijesti koje se cekaju, da se konacno otkacimo od ove krvopije drzavne a da ne otplacujeno investiciju 40 godina! Ako ove momke neko ne rokne do sljedece sedmice, ovo bi moglo da bude super vijest!
Prva normalna vijest danas. A dan na izmaku...
bošnjački naučnici testiraju novi prevod Kur'ana...
pa vidi ti se po nicku ko se satra teologijom;)
@boot959 nisam ništa loše rekao, svako ima svoja dostignuća
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
nije ni bitno daleko je to
Ove je lakse ukrast
Sad cu da nazovem mup i da te prijavim ti si garant lopov
@plastelin Ti kao djete si sigurno uvijek trcao mami kad su te dirali