Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
od ovih jabukovih proizvoda jedino imam sirce
??????
????????
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad bi mi poklonili taj sat uz uslov da ga moram nositi na ruci ja takav poklon nebi primio a kamoli dao tolike pare, ovo vazi i za android i ostale led, super amoled satove. Sat je sa mehanickim kazaljkama sve ostalo su gluposti.
Nisam ja zalutao nego pojedini nasjedaju na dobar marketing. Staviti ovu napravu na ruku je kicasto pored toga sto se iphone mora puniti svako 24 sata mora se i sat puniti, zbog cega, da bi vidio obavjest koja je stigla na iphone. Nijedan imucan covjek u svijetu nece staviti taj sat na ruku, jos jednom ponavljam, sat je sa mehanickim kazaljkama i to po mogucnosti neke Swajcarske firme, ovaj proizvod je igracka za djecu to ce biti isto kao kad su nama roditelji kupovali digitronske satove, kasnije su ih djelili i uz Fax deterdzent.
Casio je sat koji izdrzi 2 godine s jednom baterijom, dobri su ovi klasicni, ovi sto imaju manometare i sto klinaca su bezveze, u svakom slucaju prije bi nosio i takav nego apple ili android sat.
Dugo ocekivana glupost je stigla na BH trziste.Inace za mene su ovi pametni satovi ono brate uzimanje para samo tako slabo da su ista korisni sem foliranja u kaficu
ko ga kupi, nosice majicu kratkih rukava i u decembru
e nemam pametnija posla !
Reci da ne kosta od 200. km ako kosta popisaj ga odmah..
Zna li nabavit' koju kaloriju??
Pametni satovi su totalno glup izum ne razumijem koja im je svrha?Mozda da ne potrosite 100 kalorija na vađenje telefona kojeg ste platili 600€.Pa fazon i jeste da se izvadi iPhone 6 iz đepa da raja vidi ko je gazda hehhe
da imam para sutra bi ga kupio i sat i iPhone 6......al nemam para......
ovo za sirce je najjace
Kad kompleksasi navale kupovati i zavracati ruke da bi svi vidjeli novi sat, mentalna fukara :D
vecu idiotariju od ovog sata jos nisam vidjela. zasto bi pobogu neko htio imati sve ovo na satu, kad isto ima i na mobitelu pa ni tamo ne zna koristiti?!
klixE, kad cete aplikaciju za iPad napraviti, jbo vas sat
"novinari",piše se "pametni"sat .... ovako nešto se prije u Trstu kupovalo na kilogram :))
E sto ste mi to sad govorili ,moram se vratiti sa Igmana zbog obicnog sata.
Nemaju Bošnje para za ovaj luksuz ;)
Imaju sluzbenici policija kcusovci udruzenja opstinarci glasnogovornici telekomovci elektroprivrednici itd...
Pa zar moraju i satove proizvoditi, kad kazes sat odmah pomislis na kazaljke, sta ce mi sat za sta drugo, ostalo ima mobitel