Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
meni je sasvim super i ovaj citac na prednjem gumbu (xiaomi mi5)
sanjo87, naporan si sa tim xiaomi?? Cuj xiaomi?? Ocito je da si iskoplesiran sto se tice mobitela cim na svakom clanku o mobitelu komentarises? Guj gumb?? Znas sta dobro su i makaroni kada se gladno al vjeruj mi dobras steak je bolji!!
@bw1 od 1000 napisanih komentara, jako mali broj je o mobitelima. daleko od kompleksa (mogu kupiti koji god hocu) ,al hocu da kazem da nema novih funkcionalnosti, samo šminka koju platis duplo vise od firme koja prodaje samo funcionalnost. al ti ako si ovca budi i dalje nek te šišaju za 1500KM svake 2 godine.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Naravno da nece vjerovatno nisu patentirali tehnologiju, prije ce to samsung patentirat ako im bude u interesu ovakve gluposti, jer ne koristim ni ovaj sto je integrisan u home button.
vec je ekipa iz qualcomma napravili prvi funkcionalni citac, al ima neke uslove oko debljine lcda, vtsti (mnora biti oled) isl. uz malo usavrsavanje mogli bismo ga viditi pocetkom godine na galaxy9, problem je u tome sto to nikome ne treba. al tehnologija mora ici dalje
Probaj i vise neces moci bez njeg i brze i lakse otkljucavanje a ujedno sigurno..a onaj pattern je glupost
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne bi Iphone džaba , najdebilniji smartphone
A STA JE SA odlazecim IPHONE 7?
Ozbiljno, hoce ko kupiti iPhone 7 potpuno nov (star par mjeseci), mat crni i orginalna silikonska zastita, nema ostecenja, fercera super, iOS10.3, cijena 750 EURA ili 1500 MARKI, ALI U EURIMA.
@Roin 750 eura nije isto sto i 1500 marki
jao sta cemo sad!