Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad izmislite punjenje prdezom, to ce tek biti revolucija
Qi? Izmislili su toplu vodu...
Ovo je kod Samsunga vec odavno u upotrebi.
Eto ga ko stolna lampa. Možda je jednostavnije uštekati ga fino u utičnicu, a ne montirati ovu silnu skalameriju. Mislim, respect za ovu mogućnost, ali 200 dolara a ne možeš se ni qrčiti sa ovim po čaršiji?
"Stolna lampa" ti je varijanta za one koji hoce da im mobitel stoji tako da pricaju "bez ruku" a sa videom. Tj. Ko je navikao da prica u autu dok vozi ili da koristi navigaciju, uzme punjac iz auta koji omogucuje da mobitel stoji vertikalno, i usteka ga kraj monitora na radnom mjestu. I za ljude koji komuniciraju skoro pa isljucivo preko kamere.
Jeste, kada kupite ovaj dodatak. Dok je to kod Samsung Galaxy telefona od S6 modela normalna pojava.
nokia 920 od 2013
To zraci, hocete u decemru da sorc nosite!
Jesi glupan.
samo sam se pitao kad ce i do tog doci.. Ipak toliko napredna tehnologija da su kablovi suvisni. Respect..
vuce ko bojler na skupoj
Renda ga da ga stanji pa mu onda kaloše navuče.