Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
https://goo.gl/bhm2Sq
Zar njima nije 8Mpixela bilo dovoljno? Kazu sve preko 8 je budalastina...bas me zanima koju pjesmu ce sad pocet pjevat.
smajser a ti budalo kupio obicni ajfon 6
Kupio je malo sutra, nego saban procitao par clanaka pa se nalozio.
http://en.m.wikipedia.org/wiki/Exmor
Eki to,pa sta mislite cije su kamere,tj senzore dosad koristili nego sonyeve.Btw 90% danasnjih telefona koriste Sonyeve kamere,izuzetci su Nokia,i nisam siguran ko jos.
Mislim da je na iphone mobitelima tek odnedavno da stavljaju sony kameru. Sony je najbolji.
@babasan, pogrešno misliš, od Iphone 4 do 4s, 5, 5s i 6, svi koriste sony-ieve senzore za kameru :) displey novog Iphone pravi sharp, prije je pravio samsung a prije toga toshiba :)
samo mi nije jasno svi kukaju a nose ga svi, kako ebemu?
Ovo sam ovdje čitao prije desetak dana. http://www.klix.ba/scitech/tehnologija/appleov-iphone-6s-bi-mogao-imati-kameru-od-12-megapiksela/150516093
toliko o apple-u, na sta su spali, jos bi tuzakali nekog, a godinama im je samsung proizvodio dijelove za cpu, baterije i ostalo, a niko nezna to spomenut a zna rec iphone.
Ništa čudno. Sony je "namirio" Samsung sa svojim senzorima (Galaxy Note 4, Galaxy S6...). Svi koriste dijelove nekog drugog. Otvoriš 90% LED televizora danas, vidiš LG panel.
Po svemu sudeci Sony ima potencijala da naprave najbolji smartphone, mozda vec i jesu samo marketing prodaje ne kvalitet.
Hehe, ipak Sony je Sony ;)