Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@AAAUUUU! 28.12.2009. u 22:41: A ja tebi savjetujem da odes na EUdict ili Google translate i provjeris sta ono \"rumor\" kraj tih 735.000 rezultata znaci, a onda otidji lijepo na wikipediju i provjeri sta ta rijec \"glasina\" znaci. Hint: nije rijec o dubokom glasu. Ovaj kompletan clana.. pardon... tekst nema ni JEDNE provjerene provjerene informacije, SKORO PA NIJEDNE istinite informacije i APSOLUTNO NI JEDNE tacne informacije. Isto ovako su mogli da nam kazu i brojeve LOTTOa koji bi mogli, mozda, eventualno, sljedece godine izaci, nekad. Ustvari... 7.9.13.25.34.42 Eto... kad se vec bavimo nagadjanjem. Navrati sutra, budem (o)davao rezultate utakmica na svjetskom prvenstvu u Africi.
elem, jos jedna igracka u nizu...sranje kao i iphone, ipod i sl. pizdarije.
Svaki put kada objavite clanak ciji se naslov zavrsava upitnikom, rusite si novinarsku reputaciju. Od svih stvari u koje ne bi volio da se sa-x pretvori, \"rumor site\" je na prvom mjestu. Moze se ista stvar napisati na bezbroj nacina a da ne bude ovakav kic. Jeste, registrovali su domenu \"islate\". Takodjer su rezervisli i prostor a ostalo je cisto s***nje.
APPLE! APPLE! www.apple.com
Upiši \"islate\" u Google, vidjet ćeš da postoji oko 735.000 rezultata što ti kaže da Sarajevo-x nije baš jedini koji o ovome govori.
ako je iphone 3gs u radnji 1300km ja vjeruje mda ce ovaj racunar biti jedno 5000 km
E pa cestitam. Ne samo da imate ekskluzivne vijesti o jos neobjavljenom proizvodu (nije cak ni najavljeno da ce ga najaviti), nego znate i kako se zove, koja ce mu biti cijena I IMATE SLIKU!!!! Hocete da vam ja napravim jednu jos bolju? U Photoshopu naravno, kao i ta gore. Ali nemojte biti cicije. Pa javite Steveu da i on zna. Ipak covjek mora vodit firmu, jelda?
apLLe????? apple!!!!!!!! drzavo nepismena!!!!!!!
apLLe?????