Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ide mi na zivac apple pravo!
pokenjam im se na ono oglodjanu jabuku!
Apple je ZAKON a Samsung je najobicnije kinesko smrdljivo smece samo losaaa kopija
Naprijed Apple. Koreanci samo znaju kopirati. Nista nisu izmislili. 1000 godina su kopirali Kinu, zadnjih 100 Japan ,a u novije vrijeme i SAD. xDDDD
Apple je smiješan, 90% sastavnih komponenti iphone-a je Samsung napravio :) , od chipseta, modema, itd itd. i oni se našli sa samsungom po sudova ganjati :) ... Presmiješni su..
www.r e n e s a n s n a k r a l j e v s t v a.com Igra za svakoga ko voli historiju. Godina je 1460. Postoji Kraljevina Bosna, i postoji kompletno srednjevjekovno drustvo koje medjusobno radi i na taj nacin pomaze Kraljevini. Budite dio tog drustva. Igra ukljucuje sve. Od posla, rada na poljima, bavljenja politikom, sukoba. Provedite dan u krcmi, popijte pivo, igrajte pokera. Postoji kompletna europa sa savim drzavama iz tog perioda i moguce je putovati i upoznavati nove igrace. Moguce je pljackati otimati, trgovati, biti aristokrata, plemic ili dio obicnog puka. Moguce je naci zenu, ozeniti se. Igra je i za djevojke i za muskarce. Pronadjite svoje mjesto tu. Probajte..ne kosta vas nista.
ljudi, imam nokiu x6, da ne kazete da sam pristrasan. ali taj iphone 4s je sr..anje od smartphonea, i vjerujem da tako misle i oni koji ga imaju kada ga porede sa galaxy s2, nexusom, htc sensation itd, a usput kosta duplo skoro vise. ja ne znam koji gl.up.an moras biti da izaberes iphone koji je toliko u svemu inferioran prije navedenih telefona.
\"Želio bi zaraditi novac, ali ne želiš ici na razgovore? Želio bi slobodu ali ti je potreban stabilan prihod? Želiš ostati kuci da ti ne izostane zarada? Uciš ili si trudnica, ili ti je samo potreban novac? Onda ti je ovaj posao odgovarajuci. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možeš zaraditi od 1000 -3000$ mjesecno. Ako imaš više vremena, onda i više. Šta ti je potrebno: računalo, internet, minimalno znanje rada na računalu, ostalo vec zavisi od toga koliko si ozbiljan. Nije MLM. Za opširnije informacije pošaljite mail na slijedecu adresu:[email protected]
Jadan Samsung!
jesi samsunze ukro si petent, jesi...
BOLI ME K.U.R.A.C I ZA APLE I ZA SAMSUNG
Ima sve da vas tuzim ko bude izgovorio ime Blue Ivy.
Ovaj strucnjak za patente treba ponovo procitati o cemu se radi. Slide to unlock potpuno tehnoloski patent?
ja imam patent na to sto jedem hljeb, niko vise ne smije jesti hljeb, predjite na somun, kifle i ostalo
DA JE APPLE BOLJI NEBI SE BRUKAO PO SUDOVIMA JER JE KONKURENCIJA POČELA DA RASTURA NA AMERIČKOM TRŽIŠTU.
Trebaju tužiti i proizvođače jabuka, jer za jabuke niko nije čuo do Applea. Patent treba da važi cijelom Univerzumu, beskonačno mnogo vremena.