Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo ce biti vec sesti iPhone koji nemam...
ovo je sesti koji cu imati
hajmo kompleksaši, krenite sa pljuvanjem :)))
Kanta,kanta moze biti sa dijamantima rubinima i safirima,telefon zaostao u razvoju ;)
iphone je i dalje naj smarphone ! moze pricat ko sta hoce ! svi ostali smartphone su samo kopije originala ! nisam inace nimalo ljubitelj apple-a sto se tice kompjutera i ne svidza mi se njihova agresivna marketing politika niti mi se svidzaju te mnogo brojne restrikcije drugih formata a o itunes-u da ne pricamo itd,ali probao sam ih sve i ruku na srce ima ih brzih vecih mizda boljih po hardware-u ,ali ni jedan nema koncept,disajn i funktionalnost kao iphone ! i jos nesto jedan apple produkt moze se uvjek prodat za fine pare a pokusaj prodat jedan stariji samsung ili nokiju blackbarry lg ili bilo koji drugi produkt..nece niko a kamo li da se dobije dobra cijena !
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Apple je gigant Jedva cekam ovaj model
StO su mi pojedinci smijesni, pa pisu glupe komentare Sta je smece a Sta je bolje, svako nek kupi Sta zeli. Neki nemaju 10 km u dzepu a pricaju gluposti
smece pravo u odnosu na galaxy. samo komplexasi kupuku iphone
Ja bih zamolio redakciju klix-a da se drzi velicanja samsunga i da se ne provaljuje sa glupostima koje baljezgaju kad je u pitanju Apple, nekako vam ne stoji, nije to za vas nikako.
Joji Nemogu da Cekam Poroditi cu se ja ja ja🙉🙈🙊👀
to je 6-ti koji necu imati.. :)
a prijatelju to ti je deseti , jer ima ovih s i ovaj c ali dobar ti je fazon
Naravno da nece ni biti zvanicnih informacija iz Apple-a, nego ce slijedece godine odrzati press konferenciju u 9. ili 10. mjesecu i predstaviti nove iPhone i onda cete znati da li ste bili u pravu ;-)
Odoh sad ispred Iphone shopa i čekati da izađe ova 6-ica.
jel ovi jabucari mjesecno izbacuju nove telefone,njima vidno opada prodaja pa se pokusavaju vaditi tako sto svaka 2 mjeseca proizvedu novi i fol bolji kako ovo steve jobs ode i aple..zivi bili pa vidjeli
Izmedju svakog Ajfona ima godina razlike pretezno se prestavljaju u Septembru.
Samsung bolji.
jos je mali za zenski pojam velicine
Velicina zlatne kreditne kartice je za zene pojam idealne velicine.