Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
biće razbijanje pogledom
Ja kupio iPhone 4, nisam ga ni istrazio kako treba, izadje vec 6-ica...
E ako ga nisi istrazio za 2-3 godine neces nikad...
@Armi tek skupio para za 4
Kineski telefoni HT imaju sve kao i Iphone i kostaju samo 50 dolara zasto davati pare za brednirane marke kada sa kinezom dobijas sve ;)
Torp3do : ne dipr! Nadji mi taj tvoj kineski da ima 8-core i 3gb ram-a nemoze dodirnuti iPhone na Benchmarku Antutu
@Titus http://mobilshop.ba/artikal/?oneplus-one-white&a=27 Licno posjedujem ovu zvijer smece od iphone nemoze mu okrenut papuca ;) a cijena da nepricamo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kad prestanu mijenjati ono sto je vani i promjene ono sto je unutra mozda i razmislim za pocetak da svojim korisnicima objasne za sta sve moze da sluzi NFC posto jadnici misle da je to samo za apple pay
Nekidan mi dodje moler sa iphone 5. Ja mu odbio ponudu, kad kompleksas ne zna telefon izabrati nece mi ni raditi.
kopiraju Sony Z seriju, isto kao sto je Samsung napravio sa S6, S7...
Ne branim Apple, niti ih pretjerano volim, ali iPhone 4 i 4s su prvi imali kuciste sa staklenom pozadinom. Doduse, puno korisnika se zalilo zbog krhkoce istog.
@mehooinzinjer Ja sam bas nesto primjetio da takvi vole Galaxy S, to i Audi/BMW. A sto se mene tice ja sam uvijek bio Nokia fan, al Sony je za Samsung uvijek bio tatamata, pa ne stavlja Samsung bez razloga Sony senzore u svoje Galaxy S modele (sto radi i vecina drugih proizvodjaca).
bice polomljenih stakala :D gluposti izmisljaju, a moras ga stalno nosit u onoj silikonskoj futroli
ubio me bingo danas 50 geca
Iskreno koristim Iphone,al samsung je daleko otisao ispred svih telefona,svaka cast !
Samsung ce za mene uvijek biti onaj isti posrani Tristar (malo stariji znaju o cemu govorim).
Koristim 6ticu skoro godinu dana,vjeruj nista se nije promijenilo od 4vorke osim velicine i malo malo bolja kamera,i nesto je brzi.....vjeruj precu na samsung,jjer ponovno ima smartfon kojeg drugi moraju dostizati…
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
https://www.facebook.com/NajKlixKomentari