Razočarenje ili oduševljenje?
0
Apple predstavlja iPhone 5, iPhone 4S ili oba?!
Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima dobrih smart telefona,dobar je i samsung... samo sto nemoze niko primirisati aplikacijama kao sto ima iphone!
4S se proizvodi u srbiji.
Moze Samsung vala imati i 4x brzi procesor, ali iPhone opet brze reagira nego Samsung ili bilo koji drugi telefon. Nije sve u specifikacijama, proslo je to vrijeme.
Veceras u 19 sati po nasem vremenu pocinje prezentacija iPhonea u jednoj dvorani u Californiji. Prezentacija ima naziv \'Let\'s talk iPhone\' Ne znam da li ce biti tv prenos a to toliko i nije bitno. Ko zeli instantne informacije nek se regstruje na twitter i prati ljude koji su na konferenciji.
Retardu činjenice govore same za sebe nisam ja to izmislio, NEC i HITACHI su pokušavali ali nisu mogli uraditi prototip da liči na displej konju pročitaj malo bolje očigledno ti engleski jezik ne ide najbolje pa nađi nekog normalnog da ti prevede na naš jezik.
a kada Apple predstavlja novi iPhone? mislim kojeg datuma? ovdje pise utorak.. danas je utorak xD
Moje misljenje, IPHONE nema konkurenciije ako je upitanju brzi i efikasan Browser, i sto ima vise APPS u svojoj \"prodavnici\" al to je to. Moja preporuka: Nokia N8, 12 Megapixel Cam sa Carl Zeis optikom(koju koristi i SONY za svoje Digiaparate), pravi Xenon Blitz koji osvjetli komotno 4m²(a ne neke LED lampice i sranja ona), TOP Video Zapis u HD formatu, FM transmitter(dakle muziku slusati preko npr. auto radija), Gratis Navigacija koja i radi kada si offline, HDMI prikljucak(za npr LCD-TV), prikljucak sa externi USB ili Hard DIsk, Bluetooth 3.0, AMOLED Display, koji je od pravog stakla i zaista se ne moze okrebat niti kljucem,nozem, sam probo, a ima i naravno opciju pitch to zoom itd. a to sve za pare od trenutnik 580KM,dok Apple i ostali duplo ili 40% vise kostaju. sam imam telefon imao sam i Samsung S Galax, i HTC pa cak i IPHONE4 no niti jedan nema ovoliko mogucnosti ako je Multimedia u pitanju. Eh sada ako hocete da se kulirate pa da bacite onaj APPLE na stol od kafica
Kolika čovjek može biti b.u.d.a.l.a. da plati mobitel 1000km. Kinezi ova Apple s.r.a.n.j.a. prodaju za 100km. Sad će mi neko p.r.d.i.t. kako je to jeftina kopija, nije k\'o original, bla, bla..Jeste, tako je..ali Kinezi samo pokazuju kako se to isto s.r.a.n.j.e. može napraviti za manje para, što znači da ovi monopolisti naplaćuju mnogo više nego što taj uređaj vrijedi. Al\' dok je ovaca, bit će i vune. :-)
Za SAMSUNG morona: NEC i HITACHI su prvi krenuli za produkcijom LCD-a Long live to APPLE!
imao sam i ja 4 i razocarao se dao tolike pare a mob se izgreba a fol otporan na ogrebotine jos sam ga bas pazio ma nista apple laze ljude samo na marketin dobar fataju
Pa upravo zbog toga sto sam ga koristio NE SVIDJA MI SE! I to nisam ga koristio jedan dan nego duzi vremenski period i uvidio sam sve njegove manje. Hebote zivot nista ne mozes bez itunesa ne mozes ni pisljive slike prebacit na pc copy paste metodom nego mora ici preko njihovog itunesa koji filtrira saobracaj i podatke. Da ne govorim o bluetooth file transferu, death gripu itd. Previse mana ima da bi bio onako skup govno sam prodao dao njega dobio samsung galaxy i jos para.
haha jeste ljubomorni, iphone je daleko najaci mobitel. Svi sto kritikujete vjerovatno ga niste nikad ni darnuli!! Znate da ga nikad ne mozete imati pa kritikujete ccccccccc :D
Ma vi svi pricate kako vam ne valja Iphone... kako ne valja Apple... kako ovaj novi nece biti ni blizu HTC-u ili Samsungu... a ustvari svi bi vi voljeli da imate ovaj telefon samo sto ne mozete ;) Zato ne pricajte gluposti ;)
Ja imam k510 SE, i meni dobrila. Slj. godine mozda kupim iPhone 4 ili Galaxy S2 :)
opaka džidža sorry apple but you are not the best
Wikipedia 1996 Samsung develops the optical patterning technique that enables multi-domain LCD. Multi-domain and In Plane Switching subsequently remain the dominant LCD designs through 2010.
Kakav god telefon da predstave slabo ce da drze korak sa zahuktalim HTC i Samsungom. Ljudima je puna kapa Apple-ovog monopolistickog nastojanja ogranicavanja korisnika samo na njihove proizvode. Dosta je vise sranja prilikom sinhronizacije, bluetooth samo za Apple uredjaje,skoro pa nemoguc prijenos fajlova, flash player itd. Google-Android ih je vec oborio na koljena!