Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Razmislite još jednom hoćete li kupiti novi iPhone. Kopirajte ovaj link u web browser: http://bit.ly/IPhone-u-BiH
Najbolji smartphone, operativni sistem mu je vrh, ja sam prezadovoljan. Prije nisam bio ljubitelj Apple smart uređaja!
Moj Xiaomi Redmi Note 4x s 4GB RAMa i 64GB memorije i full HD ekranom radi sve isto sto radi i iphone 10 izuzev kamere, tu je Xiaomi inace tanak. U svakodnevnom radu obicni smrtnici nikada ne bi osjetili razliku izmedju gore navedenog telefona i iPhone desetke. Ko god ima i malo zdravog ljudskog razuma i razumije se u komponente moze ovo potvrditi.
E sad ako je neko fanboy naravno da ce uzeti iphone ili samsung galaxy S10 da bi se fotkao za instagram. Meni je to kao da uzmes sleper da bi sisao do carsije po litru mlijeka 😁
Daj lovu kolekcija!