Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj najbolji Apple Watch do sada.. pa da neće biti gori od predhodnika. Joj, nekad se čini da ove vijesti pišu ljudi s pola mozga. Stvarno. Jel se iznenade kad im uleti more u usta da je slano? Slano? More slano! Idemo vijest! Ekskluzivno! More je slano! Jadransko more je S L A N O !!!!
500 dolara za ovaj sat, a skoro isti kineski smart watch DZ09 ima kupit na e-bay za 8.5 dolara......!? :(
kupicu ga..ima jedna cura u komšiluku..ako nemaš iphone neće ni da te pogleda
,a razliku od proslih godina, ove su predstavili najbolji model, jisu htjeli da je gori od proslogodinjeg. hvala im
Radije ću kupiti PS4 i uživati u soker ili neki TV za sobe ako već dajem pare za neku tehnologiju
IPhone 4,5,6 i IPhone x su bili Iphone-i sa razlikama od proslogodisnjih, Iphone x po meni najjaci Apple-ov model tadasnji bum ovo sad sve isto sranje kobajagi malo brze :)
Bravo, 6,7,8 su 99% identični trlefoni. Ja imam 8 i necu ga mjenjati dok se ne raspadne. Dali cu opet iphone kupiti, teško mada mi se ios system svidja ali sa cijenama su postali bolesni i pohlepni.
Jedini proizvod od Applea koji je fkt kvalitet i dugotrajan sto se tice performansi je iPad. Ovo ostalo je za glupe Amerikance
Čuj predstavio najbolji, ja mislio hoće da predstave najgori
Kako toliki ipad vrijdi 399 gdje ide duplo vise baterje i ekrana (misleci na materjal) a jeftini j za skoro 1\3 od telefona, isti cip-procesor itd. Koliko su samo pohlepni..
cijena prava sitnica..
Joj rinake ruzan a skup
ništa vrijedno spomena