Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šta će mi ovo, dovoljan mi je laptop
brate ja sam staromodan, volim slušat kad klapaju tipke na laptopu, pogotovo kad kodiram, uživam u tome, svršavam, šta je ba ovo, kakva su ovo sranja
@skola_reborn nekad jednostavno ne mozes da nosis laptop od 3kg uz sebe, pogotovo ako radis terenski posao za koji ti treba slican uredjaj :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šta ima kod tebe, touch olovka 99$, ma đaba...
jbt kojih debila u ovoj nakaradnoj drzavi, ovaj smajser ko da mu je stari steve jobs, mater mu yebi al nemoj na apple
Ja pocinjem TV da nosam 😃
Još malo pa ćemo nosati led televizore
Savršen uređaj. Sasvim sigurno u mojoj kolekciji nekad iza Nive godine, jer namjeravam da napustim dosadašnju laptop/PC konfiguraciju, pa čak mi ni MacBook nije toliko privlačan poput ovog uređaja. Mobilnost mi je najbitnija, ali ovaj dere i sa specifikacijama. Naravno i 200gb na iCloudu za 5 KM mjesečno koje koristim i na iPhoneu. iPhone+ovo čudo=savršena kombinacija.
Za te pare bolje kupi Microsoft Surface 3 sa Intelom i7 !
Malo je star Surface (2013.), a ovaj A9x je jači procesor od i7 4650 koji je ULV verzija. I treba mi zbog posla malo bolja sinkronizacija između uređaja uz određen nivo sigurnosti podataka što mi je opet najoptimalnije na iOS i iCloudu.
ko rigips ploca
Sto je zanimljivo kad je apple u pitanju svi ga gotive iako je ovaj CEO derpe , a isti ti posteri su protiv homosexualizma ! Vole samo kad im apple uleti izgleda ? ;)
Pa tako ti je to u zivotu. Glasaju za Bakira isto a znaju da je lopov.
Ah te Igracke za sve uzraste :)
Surface Pro trici ne može da prismrdi. Ni po snazi ni po cjeni.
Haha ko da ti treba i jedan i drugi.. majkem..ljudi su sve ludji za necim sto je gluplje i beskorisnije... ja cu izmislit masinu na kojoj ima jedno dugme...i kad g pritisnes..nista se ne desi..ici ce ko halva..izbacit cu slim verziju..savitljivu verziju..tablet verziju.. tako se postaje milijarder
surface 3 pro ! Normalno da nemoze kad je i5 u njemu normalan CPU . a ne arm . Ali to dokazi isheep kako ih popularno nazivaju :) A lenovo ima helix veoma zanimljiv .
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
meni se ucinilo ko da drzi proteine hahaha
Kad izmisle da se mozemo telportirati onda skidam kapu. A do tad nek jedu masna govnna
U suštini svake godine prodaju jedan te isti smartphone i i pad al ovce se i dalje kupuju.
Znamo li se?
Xabaras Tako je sa svim uredjajima, je li tako? Znaci bolje je voziti Golfa 1 i 2 nego Golfa 7? Aha... NISAM ZNAO!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)