Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odličan dizajn, :=)
Opet, smart sranje ! ;-))
izgleda puno bolje od konkurencije galaxy gear i moto x watch izgledaju kao igracke pored ovoga
zasto naziv pametan sat?? sama rijec sat znaci da sprava pokazuje sate, minute sekunde...a ovi sta napravise boze sacuvaj, hoce da ljudi postanu ovisnici, jos malo pa ce nam i cipove ugraditi, i tako mahnemo rukom-otvore s vrata, imamo upisanu krvnu grupu, bolesti ako ih ima, bankovni racun itd, a NSA prati nas i kada idemo u krevet sve sa "pametnim" satom, zato molicu u red......treba ugrabiti.
Uskoro ce biti i iBrain , ice ko halva kod ovih amera
pametna pegla
Ovo je sat: https://www.youtube.com/watch?v=-zr_BsQa-D0 PS: inače košta 25.000 dolara.
Kupujem i to :)
Siri je zensko... koju mozeš pitati a ne koneg mozeš pitati... barem je kod mene siri zensko... mozda su vaši iphone telefoni napredniji...
Mozes promjeniti da bude musko
Još jedna stvar koju neću (htjeti) kupiti.
Ne moras Apple, ali kad tad ces htjeti imati pametni sat.
@Sarajevo_sg Sad koji sad imam je pametan. Nažalost nisam ja pa ne znam gdje mi je.
i ja skrolam i zumam po klixu.....
Pametna tehnika, manje pametni ljudi