Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo 355 eura ovo je prejeftino da mi koji radimo u ministarstvima dobijemo dzabe o vasem trosku pa i vikendom kada odemo u rodna sela da nam prijeratne komsije kazu da smo na niske grane pali
gledajuću realno vrijedi svake marke..kad ti dosadi prodas ga u roku od 2 dana..kupiš android i za godinu mu padne cijena 70%.
Dovoljno govori to da je s7 izasao prije 20atak dana malo jace, bio je 1700km a vec ga mozes naci za 1200km..
Je li uzimas telefon za prodaju, ili koristenje?Ako je ovo drugo u pitanju, Iphone dobro kasni za Samsungom, valjda je to svima jasno.
ekstra telefon mada sa normalnom cijenom nikad ne bi presao na iOS...samo sad se zapitajte zasto je iPhone 6s toliko skup a od ovog novog modela nema smo 3D touch i naravno display ovog je manji. Ovo je realna cijena ovog modela a 100$ max veća za 6s.
dok dodje ovdje bit ce 1650KM sa PDV-om ko biva placaju PDV
4" i "samo" 399 dolara? hahaha
samo jedan ipo bubreg za njega
Nema verzije od 32gb, samo 16 i 64, zajebite
Eh, to je to! iPhone 6s 900 dolara, a to sve spakovano ljepse za 399 dolara! Kako su derali godinama, boze sacuvaj!
@nikobauer razlika samo u ramu i velicini
Samo toliko, daj šesnaest komada odmah, hahaha.
Telefon - krađa. Samo $399? Tacno moram istrest ovu siću iz novčanika pa naruciti sebi jedan. Pišaj po sirotinji!
Samoooooo ?
Samo cool osobe furaju Apple, nemaju konkurenciju.
da, mobitel inace određuje ko je kakav😃 to je presudno.. a inace nemam nista protiv apple-a ili bilo kojeg drugog proizvodjaca
AKO MI MOJ MEHAGA OTAJ MOBITEL KUPI NA PIJACI DACU MU TRI DANA ZAREDOM NURE MI MOJE