Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta stariji model, nema ga ispod 2 milje
Vrijedi svake marke !
ako se do sad nije pregrijo odma je nama dobar, ne diraj nista ,radi , samo nek ne puca
Zato je HP zakon.
Tipičan Apple trik iako se može reći uopćeno tehnološki trik. Naime opšte je poznato da namjerno usporavaju mobitel i prže baterije sa najnovijim softverima na starijim modelima raznoraznih uređaja. Iako vam to upakuju sve fino i bajno i govore kako će vam uređaj brže i bolje raditi, nažalost nakon nekog vremena shvatite da je to laž i padne te na taj fazon pa kupite najnoviji uređaj koji je 3 puta skuplji nego taj vaš kad je bio nov.
@33stil Opšte je poznato samo da si ti priglup. :D
Govoriš to meni koji živi od IT-a i koji zna svaki mogući marketinški trik u najpoznatijim poljima. Stvarno jadno. Bar pročitaj kritike korisnika na Google kad je već čovjek i to napravio da možeš lakše učiti.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ako mislite da je iphone precijenjen pokusajte kupiti nov Mac😂
Mijenjaju ljudi džabe. To je produkt kvaliteta i dobre usluge. Ne , to je produkt: jeftine radne snage , jeftinih materijala , jeftin transport , sve Jeftino.
I visoke cijene