Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ali tvrditi da je android bolji sistem od iOS-a ------------------------------ Mozda jeste, mozda nije, medjutim Windows 10 Creators Update ima sve ono sto ni iOS11 nece imati.
Ono sto prodaje jebene iPhone su: 1. Marketing 2. Design
Sto se tice iOS, losi i siromasni opcijama, vjerovatno da za par godina i nece moci pratiti ni Windowse ni Androide.
evo i ja se otkrio po nogama pa mi zima
da ima ispod 4000km kakav bilo bi jos bolje😂😂😂
jebena perverzija
iOS je čudo, mozemo pricati sta hocemo, ali je to tako.
Slažem se buraz
@BalkanBošnjak ne na Linux-u nego na Unix-u !
Šta bi sa žićarom do Trebevića?
O hardveru se moze razgovarati: izrada, displej, kamera, baterija.. ali tvrditi da je android bolji sistem od iOS-a, to moze samo neko ko nije koristio iPhone duze od par sekundi. Sa ostalim apple proizvodima nemam iskustva, iskreno tvrdim da su generalno skupi. Ipak sto se telefona tice, koristio sam preko 10 top telefona na obje platforme u zadnje 3 godine, po meni iphone uvijek ali samo zbog iOS-a.
"Ljudi su stradali kad god su bili potcinjeni zenama" (Ahmed) "Poslije moje smrti ljudima nece ostati vece iskusenje od onoga u koje ce ga dovoditi zene." (Ibn Madze) "Zena koja umre, a njezin muz ne bude zadovoljan s njom, uci nece u Dzennet." (Tirmizi) "Zeni koja zatrazi od svog muza razvod braka, bez opravdanog razloga, bice uskraceni dzennetski mirisi." (Ahmed, Ebu Davud)
@SveZaaBiH , sve to mozes citati i na iOS-u i na androidu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kad pobijediš različite dijagnoze black screen ili blue screen of death, onda ti se teško rastati s tim računarom, dobije ta stara mašina neku sentimentalnu vrijednost.
prodavanje magle nalozenim idiotima!! Android je izmislio svijet za ovo smece!!
nemaš pojma o čemu pričaš
fakat glupan