Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi kradu, oduzmaju tudze ideje, Amerkianici su prvi potom pitanju sve je njihovo.
Kad se sjetim nekada davno, dok je nokia i apple bili u trendu, a samsung nije bio toliko popularan, pretpostavljo sam da ce samsung razvalit konkurenciju, nokiju je poslo u penziju a apple je jos tu, a likovi iz tog vremena su znali reci kakav samsung samo iphone ili nokia, a danas ti isti ljudi su ipak promjenili misljenje, pa kaze samsung najbolji.
nezz odakle ti to da je Samsung najbolji, postao jeste najskuplji ali daleko je to od najboljeg, x drugih pariraju samsungu po svemu, samo samsung vise ulaze u marketing..
Ovaj apple je najveci prevarant, da mi je znati skim ovi nisu imali spor, sta su samo samsungu radili, eto ako su krali od vas patente kako je moguce da imaju hardverski nabrijanije telefone.
sad će apple i nokia imati dijete zajedno ;)
iphone 3310 ili nokia 6s :))